Om os

Hårdesign Tønder er en frisørsalon for hele familien, hvor alle kan få netop den frisure, de ønsker sig. Med en hyggelige atmosfære, moderne indretning og professionelle frisører, sørger vi for at give dig en god oplevelse, hvor du er i fokus. Se alle de behandlinger vi kan tilbyde dig her. 

Frisørsalonen har ligget i Tønder gågade i mere end 60 år. I 2006 købte Pia Mellergaard Andersen Hårdesign, efter hun selv havde været både elev og ansat i salonen. Det har altid ligget i kortene, at Pia skulle blive frisør. Allerede i 10. klasse startede Pia i folkeskolepraktik i salonen, og 1996 afsluttede hun uddannelsen til drømmejobbet.

Uddannelse er i fokus hos Hårdesign Tønder, så fagligheden altid er i top. Vi har altid mindst to elever i salonen, da vi vil være med til at gøre en forskel for de unge, så de har mulighed for at få praktisk erfaring. Vi tager også gerne folkeskolepraktikanter, så de kan få lov til at snuse til faget. Præcis som Pia gjorde, da hun fandt drømmejobbet.

Alle vores medarbejdere har taget den 4-årige frisøruddannelse. Her lærer de alt fra det praktiske håndværk til teori om styling og pleje af hår, så kunderne får den bedst mulige oplevelse. For vores kunder er i centrum, og derfor sørger vi for at tage på flere kurser i løbet af året, så vi altid er opdateret på de nyeste teknikker indenfor vores branche. Vi elsker nemlig at udfordre os selv og vores kreativitet.

Vi er medlem af Danmarks Organisation for Selvstændige Frisører & Kosmetikere. Som medlem er vi en del af ordningen Rigtig Frisør. Det er din garanti for, at der er ordnede forhold i salonen, og det er vi stolte af. 

Hårdesign Tønder er en Kérastase/L’Oréal -salon, og fører et stort udvalg af Kérastase- og L’Oréal -produkter, som vi bruger til din behandling. Flere af vores medarbejdere er uddannede Kérastase/L’Oréal ambassadører. Det betyder at de løbende kommer på forskellige kurser i brugen af Kérastase og L’Oréals produkter. Udover Kérastase og L’Oréal har vi i salonen også et stort udvalg af produkter fra HH Simonsen. Læs mere om de brands vi fører her.

 

Har du nogle spørgsmål om produkter, frisurer eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på 74 72 31 27 eller komme ned i salonen.
Du kan også booke en tid via vores online bookingsystem

Book her!

Navn: Pia
Stilling: Ejer
Udlært: 1996
Uddannelse: 4-årig frisør uddannelse

Book en tid her

Navn: Christina
Stilling: Assistent
Udlært: December 2018
Uddannelse: 4-årig frisør uddannelse

Book en tid her

Navn: Mille
Stilling: Assistent
Udlært:Februar 2015
Udannelse: 4-årig frisør uddannelse

Book en tid her

Navn: Lea
Stilling: Assistent
Udlært: December 2011
Uddannelse: 4-årig frisør uddannelse

Book en tid her

Navn: Charlotte
Stilling: Assistent
Udlært: Januar 2021
Uddannelse: 4-årig frisør uddannelse

Book en tid her

Navn: Nanna
Stilling: Assistent
Udlært: Januar 2023
Uddannelse: 4-årig frisør uddannelse

Book en tid her

Navn: Signe
Stilling: 4. års elev
Udlært:
Uddannelse

Book en tid her

Top